Apa Yang Anda Nak Tau Tentang Instaforex?

Peringatan: Forex Trading satu bidang yang berisiko tinggi. Jika anda ZERO ilmu, anda akan kerugian duit dengan cepat. Klik di sini jika anda masih BARU dalam Forex dan perlu BIMBINGAN.

Salam Kawan,

Ada banyak forex broker di luar sana..Tetapi bukan semuanya boleh DIPERCAYAI!

Hanya segelintir sahaja yang BOLEH PAKAI..

Instaforex adalah antara forex broker di Malaysia yang boleh dipercayai.

Broker-broker lain yang sedang beroperasi di Malaysia adalah seperti XM dan FXPRIMUS.

award

Instaforex Affiliate Summit Di Kuala Lumpur

Adakah Anda NEWBIE Dalam Forex?

Ok, jika anda newbie (masih baru), perkara PERTAMA yang anda harus lakukan adalah DAPATKAN ILMU FOREX!

Asas-asas forex seperti candlestick, support and resistance, time frame, dan candlestick reversal signal sangat penting untuk dikuasai. Sila klik di sini untuk info bagaimana nak belajar ilmu forex.

*** Lepas itu, anda boleh buka akaun forex dengan Instaforex tanpa perlu membuat sebarang deposit. Klik Di Sini Untuk Info Lanjut.

Jangan tertipu dengan “janji manis” broker dan penjual “indicator” yang menjanjikan KEKAYAAN dalam sehari. Itu tak akan berlaku.

Jangan salah sangka ya, forex memang mampu menjadikan anda KAYA. Jika anda dah MAHIR dalam forex, anda mampu buat 5-ANGKA setiap bulan.. Ada yang buat 6-ANGKA sebulan..Tapi itu dah tahap OTAI lah.

So, lepas dah dapat ilmu forex, baru lah anda boleh bermula dengan membuka akaun demo dengan forex broker yang regulated dan boleh dipercayai.

Adakah Instaforex Forex Broker Yang Boleh Dipercayai?

Saya perlu tekankan bahawa tak ada satu pun forex broker yang sempurna. Semuanya ada kelemahan mereka masing-masing. Cuma dalam kes ini, saya percaya anda nak cari forex broker yang terbaik..betul tak?

Kalau boleh, anda nak buka trading akaun dengan forex broker yang terbaik di Malaysia.

Adakah Instaforex menepati ciri-ciri forex broker No #1 Malaysia?

Jom kita tengok beberapa KELEBIHAN yang ada pada Instaforex berbanding dengan broker-broker lain:

 1. Customer Service Mantap!

Ini saya tak dapat menafikan..Layanan yang diberi oleh wakil Instaforex memang baik. Jika anda ada soalan, tanya je, dan mereka akan jawab.

Kriteria ini penting kerana kebanyakan forex broker tak melayan trader dengan baik. Apabila kita hantar email, mereka tak jawab, apabila call, mereka layan tak layan jer.

Instaforex pula berlainan.

Mereka akan mengambil masa untuk menjawab segala persoalan pelanggan.

ANDA adalah pelanggan mereka.

2. Withdrawal Cepat.

Sebagai trader, anda kena pastikan proses withdrawal dengan broker pantas dan cepat. Instaforex memberikan beberapa cara untuk withdraw duit. Cara yang saya gemar adalah melalui wire transfer (duit masuk terus ke dalam bank).

Kaedah ini selamat berbanding menggunakan local depositor.

Selain itu, bank akan ada rekod transaksi. Jika anda nak buat loan, bagi je statement bank, bukti transaksi semuanya ada. Kalau anda dah buat berpuluh-puluh ribu setiap bulan dari forex, bank pun tak payah fikir lagi sama ada nak approve loan anda. Confirm approve sebab bukti pendapatan dari forex sudah ada 🙂

3. Broker Yang Dikenali Ramai.

Secara peribadi, saya hanya akan trade dengan broker yang mempunyai BRAND yang kuat dan dikenali ramai. Instaforex menepati kriteria ini.

Adakah anda tahu bahawa Instaforex telah menjalinkan usaha sama dengan Liverpool FC baru-baru ini untuk membawa brand Liverpool ke Asia? Boleh baca info lanjut dekat sini.

4226__9297__instaforex_new_1000_517X310

Dengan perkembangan positif ini, sudah tentu lah Instaforex akan menjaga nama baik mereka di persada antarabangsa. Klik di sini untuk mendapat info lanjut tentang Instaforex.

Instaforex Grand Dinner 2015 Di Malaysia

insta-liverpool

Be Sociable, Share!