Penawar Bagi Trader Yang Selalu Loss

Belajar Forex
Adakah anda masih newbie forex? Forex trader yang baru setahun jagung ni adalah "makanan" bagi forex broker. Dah lah takde ilmu, selalu pula deposit. Hasilnya, loss.. Loss sebab tak letak stop loss, trade guna indicator yang lapuk, gemuruh semasa trade, entry selalu salah, tamak. Saya kesian dengan trader-trader baru (dan yang lama tetapi selalu loss). Saya ingin bantu, cuma, kadang-kadang, saya rasa, forex trader ni keras kepala. Tak nak dengar nasihat. Tak kan lepas loss 2000 USD, baru nak cari ilmu? Kan lebih baik belajar dan menimba ilmu forex terlebih dahulu, baru lah start trade? Cara ni lebih selamat. Dengan modal 2000 USD, senang je untuk saya jana 20,000 USD dalam masa setahun. Benda ni tak susah. Sebab saya memiliki panduan "sulit" yang mengajar dengan terperinci bagaimana nak buat duit…
Read More