Penawar Bagi Trader Yang Selalu Loss

Home / Belajar Forex / Penawar Bagi Trader Yang Selalu Loss

Adakah anda masih newbie forex?

Forex trader yang baru setahun jagung ni adalah “makanan” bagi forex broker. Dah lah takde ilmu, selalu pula deposit. Hasilnya, loss..

Loss sebab tak letak stop loss, trade guna indicator yang lapuk, gemuruh semasa trade, entry selalu salah, tamak.

Saya kesian dengan trader-trader baru (dan yang lama tetapi selalu loss). Saya ingin bantu, cuma, kadang-kadang, saya rasa, forex trader ni keras kepala. Tak nak dengar nasihat.

Tak kan lepas loss 2000 USD, baru nak cari ilmu?

Kan lebih baik belajar dan menimba ilmu forex terlebih dahulu, baru lah start trade?

Cara ni lebih selamat.

Dengan modal 2000 USD, senang je untuk saya jana 20,000 USD dalam masa setahun.

Benda ni tak susah. Sebab saya memiliki panduan “sulit” yang mengajar dengan terperinci bagaimana nak buat duit dari forex.

Kalau anda nak tahu, ramai dah trader yang jana profit berganda-ganda oleh sebab panduan ini. Tengok bukti kat bawah:

testimoni_baru_feb2016-3

testimonial_2016_2a

=>> Sila Klik Di Sini Untuk Membaca Kisah-Kisah Kejayaan Trader Yang Belajar Dari Panduan “Sulit” Ini.

Sebagai trader, anda perlu bijak. Kalau nak berjaya, anda perlu anda apa orang kata… “Unfair Advantage”..

95% forex trader GAGAL buat duit dari forex.

Ini realiti yang agak suram. So, kalau anda nak masuk golongan 5% yang sempoi je buat duit dari forex…Anda perlu lah memiliki panduan “sulit” ini biarpun kos nya tinggi.

Anggap je kos ni untuk masuk universiti forex. Mahal tetapi berbaloi 🙂

Tetapi kalau anda tetap berdegil. Takde masalah. Teruskan menjana 10 pips sebulan. Atau, negatif 100 pips sebulan (erti kata lain, loss memanjang).

Tak perlu lah anda join saya dan rakan-rakan saya yang sibuk menjana 1000 pips seminggu.

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *